Flashmob Torhout

Flashmob_Torhout_012

Affiche_flashmobZaterdag 11 juli stond de markt van Torhout eventjes volledig in het kader van pulmonale hypertensie. Dansschool Inner motion, DJ’s D-Noizz en PH-vzw sloegen de handen in elkaar en organiseerden een dag vol muziek, dans en animatie. De happening begon met een flashmob, met zomaar eventjes 120 vrijwilligers die de voorbije maanden hard geoefend hadden, onder begeleiding van dansschool Inner Motion. De brandweer en diverse verenigingen uit Torhout namen deel aan het evenement. De flashmob werd afgesloten met het loslaten van ballonnen met de gegevens van onze vereniging, we kregen nadien meldingen tot in het Leuvense van teruggevonden ballonnen.

Dank aan dansschool Inner Motion, D-Noizz, de brandweer van Torhout, de jeugdverenigingen die hebben deelgenomen, burgemeester Norbert De Cuyper en het stadsbestuur van Torhout voor hun medewerking aan deze ongelooflijke happening!

 
//2015.ph-vzw.be/#!album-7