OTK organiseert een Symposium “Orgaandonatie” te Oostrozebeke

Logo_OTKOnze vrienden van de Oostrozebeekse Transplantkring organiseren een symposium op zondag 18 oktober 2015 om 14u. Dit alles gaat door in het Gemeenschapscentrum OC Mandelroos – Gemeenteplein 1 – 8780 Oostrozebeke.

Oostrozebeekse Transplantkring bestaat 10 jaar, deze vereniging werd opgericht met als doel het sensibiliseren van orgaandonatie.

Deze namiddag wordt volledig gratis aangeboden en is voor iedereen toegankelijk, inschrijven is vereist via Gemeenschapscentrum OC Mandelroos 056 67 11 40 of per mail gemeenschapscentrum@oostrozebeke.be met vermelding “Symposium OTK + aantal aanwezigen” tegen uiterlijk 12 oktober.

Voor meer info kan je altijd terecht op de website van de Oostrozebeekse Transplantkring: www.transplantkring.be of via email: Info@transplantkring.be .

OTK heeft ook een facebookpagina.