Milcobelrun Langemark

2015_Milcobelrun_074

Op zaterdag 28 november waren we aanwezig op de Milcobelrun in Langemark. Wesley Willaert, die bij Milcobel werkt en papa is van patiëntje Margot, nam hiervoor, samen met zijn vrouw Heidi het initiatief. Van de 800-tal deelnemers liepen er 49 met een t-shirt van de Get Breathless Campaign. Dank zij tal van sponsors uit de buurt kregen onze lopers een mooi bedankingspakketje en omdat we de grootst ingeschreven groep waren mochten we zelfs twaalf personen uitloten voor een zeiltocht!

In de oude sporthal Den Tap stonden we met een infostand en kon iedereen die het wou zijn longinhoud laten meten. Ook hardloopster Veerle Dejaeghere liet haar longinhoud meten en nam ruim de tijd om naar ons te luisteren.

Onze grootste ster, Margot, moest jammergenoeg verstek laten gaan omwille van medische redenen. We wensen haar veel beterschap toe.

Dank aan Wesley en Heidi en medewerkers Roland en Conny voor de organisatie de lopers voor hun deelname en de talrijke sponsors voor hun vrijgevigheid.
//2015.ph-vzw.be/#!album-14