Bevraging over kwaliteit van zorg thuis (VPP)

VPPSamen met het Vlaams Patiëntenplatform  (VPP) organiseert de universiteit Hasselt een enquete.
Die bevraging wil nagaan hoe het op dit moment met de zorg thuis voor jullie is / hoe jullie, als chronisch patiënt, deze zorg beleven.
Gezien onze vereniging (vzw PH) nauw samenwerkt met het Vlaams Patiëntenplatform, zouden wij het fijn vinden mocht u aan dit onderzoek meewerken. De resultaten van dit grootschalig onderzoek zullen mee de basis vormen voor een ‘moderne’, en aan de noden van de chronisch zieke, aangepast zorgbeleid.

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 15 minuten in beslag. De vragenlijst kan ingevuld worden tot eind mei 2016. Klik op volgende link voor de vragenlijst: https://uhasselteconomics.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_bIoJnJi8qrgT23X

Meer informatie over het onderzoeksproject vindt u in de brief van de Universiteit van Hasselt Hieronder. Voor vragen over het onderzoek of de vragenlijst kan u ook contact opnemen met Melissa Desmedt van de Universiteit Hasselt. Haar mailadres is melissa.desmedt@uhasselt.be.

Alvast bedankt om hier een beetje tijd voor vrij te maken!

Flyer