Get Breathless op de midzomernachtrun 2016

Midzomernachtrun2016_021

Zaterdag 18 juni was het weer zover, voor de derde maal op rij namen we deel aan de midzomernachtrun in Gent. En ook dit jaar werden we weer warm onthaald en in de watten gelegd door de Geert en zijn team van Gent Loopt. Voor het eerst was de aankomst voorzien binnen in de topsporthal en kreeg onze stand een plaats op de passerelle van het eerste verdiep, waardoor ook de niet-lopers volledig opgenomen werden in de ambiance van het evenement. Er tekenden een 60-tal lopers present om te lopen voor pulmonale hypertensie, met het shirt van de Get Breathless Campagne, waaronder acteur Marc Coessens. En een weddenschap onder enkele deelnemers zorgde er voor dat ook Tom Waes even gesignaleerd werd aan onze stand. (Darline & co, we hopen dat jullie bij deze jullie mini Wouters vs Waes gewonnen hebben…). De blaasstand, waar mensen hun longinhoud konden testen, had veel succes.

Moe maar voldaan trokken we even na middernacht opnieuw huiswaarts…

Dank aan iedereen die z’n steentje heeft bijgedragen aan alweer een geslaagde deelname: Gent loopt voor de warme ontvangst, Actelion voor de steun en iedereen die gelopen of geholpen heeft! Wij hebben er alvast van genoten en kijken ernaar uit om jullie terug te zien volgend jaar!

 

//2016.ph-vzw.be/#!album-22