Bevraging over kinderen en ziekenhuisopname (oproep VPP)

Een oproep van het Vlaams Patiëntenplatform:

VPP

Beste leden, Beste ouders,

Een ziekenhuisopname van een kind kan heel overweldigend zijn. Daarom is het belangrijk dat de zorg zo goed mogelijk is. Het VPP wil te weten komen welke zaken voor een kind en zijn omgeving belangrijk zijn om van een ziekenhuisverblijf een positieve ervaring te maken. Daarom hebben we jullie inbreng nodig!  Later gaan we met deze informatie aan de slag om een vragenlijst te ontwikkelen voor ouders om ervaringen met de ziekenhuiszorg te meten. Waar mogelijk willen we via een aangepaste methode ook kinderen en jongeren zelf bevragen. Deze korte vragenlijst neemt slechts maximaal een kwartiertje van je tijd in beslag en is te vinden op https://nl.surveymonkey.com/r/kinderafdeling. Je inbreng is hard nodig!

Voor meer informatie kan je me steeds contacteren.

Vriendelijke groeten,

Else Tambuyzer

Projectverantwoordelijke kwaliteit van zorg

en geestelijke gezondheid OPGanG

Vlaams Patiëntenplatform vzw

Groenveldstraat 15, 3001 Heverlee

Tel.: 016 23 05 26

else.tambuyzer@vlaamspatientenplatform.be

www.vlaamspatientenplatform.be    www.opgang.be

Niet bereikbaar op woensdag