Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen; Tommy

Zoals vermeld in onze vorige post stond Vlaanderens mooiste een beetje in het teken van pulmonale hypertensie, met een dubbele awareness-actie. Want naast Vlierke kwam nog een tweede renner in actie en dit in het kader van een internationale actie; Team Phenomenal Hope.

Team Phenomenal Hope is een groep internationale duursporters, die hun inspanningen in het teken zetten van pulmonale hypertensie door awareness te creëren en fondsen te verzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte. Meer info kan je terugvinden op hun site.

Eind vorig jaar diende Tommy Vansteenkiste, broer van PH-patiënte Wendy, zijn kandidatuur in om opgenomen te worden in het team en hij kreeg groen licht als eerste belgische atleet binnen het team!

De ronde van Vlaanderen werd Tommy’s eerste uitdaging in het teken van Team Phenomenal Hope, maar de komende maanden zullen we hem volgen in het verdere verloop van zijn parcours, hou onze site in de gaten!

Wie Tommy en het internationaal wetenschappelijk onderzoek naar pulmonale hypertensie wil steunen, kan dit via zijn sponsorpagina.

Bedankt Tommy voor je inzet voor pulmonale hypertensie en proficiat met je eerste prachtige prestatie!