Symposium "Orgaandonatie & -transplantatie", OTK

Oostrozebeekse Transplantkring organiseert op zondag 22 oktober 2017 om 14 u een symposium “orgaandonatie & -transplantatie”, dit m.m.v. provincie West-Vlaanderen, Gemeentebestuur Oostrozebeke, UZ Leuven en AZ Delta Roeselare. Dit gaat door in G.O.C. Mandelroos Gemeenteplein 1 te 8780 Oostrozebeke. Deze namiddag wordt geopend door mevr. Myriam vanlerberghe gedeputeerde Cultuur en Welzijn West-Vlaanderen. Als sprekers hebben we dr. Bernard Bouckaert, somnoloog AZ Groeninge Roeselare met als thema “Slaapapneu”. Als 2e spreker hebben we Prof. Dr. em. P. Ferdinande uitgenodigd. Prof. Ferdinande is voorzitter werkgroep orgaandonatie UZ Leuven, hier hebben we als thema “Alternatieve oplossingen voor het tekort aan donororganen”. Deze namiddag wordt gratis aangeboden.

Inschrijven kan tot 16 oktober 2017 via G.O.C. Mandelroos 056 67 11 40 of gemeenschapscentrum@oostrozebeke.be met vermelding “Symposium OTK+naam+aantal personen”.

Meer informatie www.transplantkring.be

(bericht opgesteld door en verspreid op vraag van de Oostrozebeekse Transplantkring)