Kalenders 4 life

kalenders voor pulmonale hypertensie

In het kader van Music For Life en de warmste week verkopen we dit jaar verjaardagskalenders. De kalenders zijn in het formaat A3 (42cm x 29,7cm) en worden verkocht voor de prijs van 10€/stuk. Bestellen kan via onze medewerkers!

Verbondenheid, soms kies je ervoor, soms ontstaat het per (ongelukkig) toeval

De mensen in deze kalender zijn allen verbonden door de zeldzame en ongeneeslijke aandoening pulmonale hypertensie. Het zijn patiënten, partners, ouders, (over)grootouders, familie, vrienden, meter van de vereniging maar ook artsen, paramedici en onderzoekers die zich elke dag inzetten om het leven en de levenskwaliteit van de patiënten te verbeteren.

Om deze verbondenheid te tonen poseren ze allen met blauwe lippen, een typisch kenmerk van deze ziekte, veroorzaakt door een tekort aan zuurstof.

De opbrengst van deze kalender gaat integraal naar het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte, waarvoor tot op heden geen genezende behandeling bestaat.

 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail