Welkom

Nieuws

Overlijden Conny Verhoye, penningmeester PH België vzw

Met droefheid melden wij het overlijden van Conny Verhoye, penningmeester van patiëntenvereniging PH België vzw. Tegelijkertijd drukken wij onze enorme dankbaarheid uit voor haar tomeloze inzet voor de patiëntenvereniging. Conny overleed op 26 juli 2021 in het UZ Leuven.  Op maandag 2 augustus  om 10.30u vindt de uitvaartplechtigheid plaats. Wie ...
Verder Lezen
logo uz leuven

Hoogrisicopatiënt COVID-19-vaccinatie (09-02-2021) en Richtlijnen coronavirus COVID-19 (update 13-03-2020)

Beste patient, Binnenkort starten de COVID-19-vaccinaties voor risicopatiënten jonger dan 65 jaar. Om te weten wanneer u als risicopatiënt zal ingeënt worden, neemt u best contact met uw huisarts. Dit bericht is ook te lezen op de website www.pulmonalehypertensie.be. Richtlijnen coronavirus COVID-19 (13.03.2020) ...
Verder Lezen


Deze website is samengesteld door en voor patiënten met Pulmonale hypertensie en iedereen die meer te weten wil komen over deze ziekte.

Wij zijn patiënten met Pulmonale Hypertensie. Het stijgend aantal patiënten en de vele vragen en noden hebben ertoe aangezet om op 9 juni 2001 deze vereniging boven de doopvont te houden.
We willen de patiënten beter begeleiden, hen informatie verstrekken en hun belangen verdedigen tegenover verschillende instanties.
Daarnaast willen we lotgenoten bij elkaar brengen door activiteiten te organiseren waar mensen elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten.

telefonischepermanentie3