Welkom

Overzicht nieuws COVID-19/corona

logo uz leuven

Veelgestelde vragen over de bijkomende preventieve maatregelen voor hoogrisicopatiënten met pulmonale hypertensie en naasten.

Corona: geüpdate brief van het UZ Leuven ivm bijkomende preventieve maatregelen voor hoogrisico patiënten met pulmonale hypertensie en naasten. Hier klikken voor meer info ...
Verder Lezen

Herhaling ! Oproep PHCARE-COVID enquête van het ERN-lung

Beste PH-patiënten, We  schrijven jullie aan om gegevens te verzamelen over de medische zorg tijdens de Covid-19 pandemie. De meeste PH centra waren (en zijn) belast met extra werk door de opname van Covid-19 patiënten, waardoor de reguliere zorg voor PH patiënten mogelijk op een lager pitje is komen te ...
Verder Lezen
wim

Beslissingen naar aanleiding van het corona - COVID19 virus

Brief van de voorzitter: brief corona PH patiënten ...
Verder Lezen
logo uz leuven

Richtlijnen coronavirus COVID-19 (update 13-03-2020)

Onderstaand bericht wordt verspreid op vraag van het centrum pulmonale hypertensie van het UZ Leuven: Richtlijnen coronavirus COVID-19 (13.03.2020) ...
Verder Lezen

Deze website is samengesteld door en voor patiënten met Pulmonale hypertensie en iedereen die meer te weten wil komen over deze ziekte.

Wij zijn patiënten met Pulmonale Hypertensie. Het stijgend aantal patiënten en de vele vragen en noden hebben ertoe aangezet om op 9 juni 2001 deze vereniging boven de doopvont te houden.
We willen de patiënten beter begeleiden, hen informatie verstrekken en hun belangen verdedigen tegenover verschillende instanties.
Daarnaast willen we lotgenoten bij elkaar brengen door activiteiten te organiseren waar mensen elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten.

telefonischepermanentie3