Jaarbeurs Gent

154866 JAARBEURS GENT 2015 WEBBANNER

Van 12 tot 20 september waren we aanwezig met een stand op de70ste editie van de jaarbeurs van Gent. Vooral de longinhoudstest bleek een succes te zijn om mensen op het belang van een goed stel longen te wijzen. Het scorebord, die bij velen toch enige compitibedrang naar boven bracht, was elke dag goed gevuld. Via deze weg konden we ook verder informeren over het bestaan van pulmonale hypertensie en de werking van onze vereniging toelichten. Op de wall of fame kon men dan weer zijn steentje bijdragen tot de blue lips campaign door op de foto te gaan met een blauwe liplolly. Deze foto’s kan je terugvinden op de site van de blue lips campaign.

Tijdens de beurs kregen we bezoek van onze meter Hilde Heijnen, die samen met Roland een interview mocht doen voor de lokale zender Familieradio. We kregen eveneens bezoek van acteur Mark Coessens, die even mee de stand bemande, zijn longinhoud liet registreren en op de foto ging voor de blue lips campaign. Beiden hartelijk dank voor jullie bezoek!

De negendaagse aanwezigheid op de jaarbeurs was een grote uitdaging voor onze vereniging. Wij danken dan ook alle vrijwilligers en medewerkers, in totaal zo’n 20-tal, van harte voor hun tijd en inzet om deze uitdaging te helpen verwezelijken! Wij danken eveneens de organisatie van de jaarbeurs voor de uitstekende omkadering.

//2015.ph-vzw.be/#!album-12