Jeugdhuis Hoje Hombeek houdt een winterbarbecue for life

Hombeek 21 december 2015 021De jeugd van het jeugdhuis “HoJe” in Hombeek kennen er ook iet van. De warmste week van StuBru kwam eraan en ze wilden een actie organiseren voor een goed doel. De keuze was snel gemaakt. De ouders van Vic, die aan pulmonale hypertensie lijdt staan nauw in contact met het jeugdhuis. Het zou een gezellige namiddag worden. Vic had kleine kunstwerkjes gemaakt die verkocht werden. De prijs mocht de koper zelf bepalen. Dit was ook zo bij de verkoop van tweedehandskledij. Voor de kleintjes was er een springkasteel. S ’Avonds konden we genieten van een lekkere winter BBQ. Bij gezellige vuurtjes konden we hamburgers, sate’s en braadworsten kopen en om ons binnenste op te warmen was er glühwein, chocomelk en lekkere soep. Ondertussen kon geboden worden op een gehandtekend truitje van KV Mechelen en 3 originele T-shirts van kabouter Wesley. Veel aandacht was er ook aan de infostand van de patiëntenvereniging. Vic en zijn ouders en het jeugdhuis werden uitgenodigd door StuBru om hun verhaal te doen en de opbrengst bekend te maken op het podium van de warmste week in Boom Onze vzw en de patiënten danken de ouders van Vic en het jeugdhuis “HoJe” voor hun steun. Het was voor iedereen een heel warme namiddag!

//2015.ph-vzw.be/#!album-18