Sneak peek: Ademloos

Ademloos_cover_webNa maanden van overleg, interviews, sleutelen en puzzelen is het eindelijk zo ver: het nieuwe, jaarlijkse tijdschrift van onze vereniging is naar de drukker!

Een oproep via facebook en overleg brachten ons tot de naam “ADEM-LOOS” met een hart, niet alleen een letterlijke verwijzing naar kortademigheid en de invloed van pulmonale hypertensie op het hart, maar met de nadruk op ‘adem’, boven ‘loos’, een teken van hoop voor de toekomst en een hart voor elkaar. Als vereniging zijn we er voor jullie, patiënten en iedereen die met PH geconfronteerd wordt, in goede en minder goede periodes, met informatie, praktische en mentale ondersteuning.

We hebben gestreefd naar een evenwicht tussen informatie en ontspanning met een overzicht van de activiteiten van 2015, een dossier rond CTEPH, getuigenissen, een verslag van de lezingen gegeven op de nationale patiëntendag, tips om te reizen met PH, gezonde voeding en nog veel meer… Wij danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd en hopen dat jullie er veel leesplezier aan hebben!

Binnenkort mogen de leden hun exemplaar in de bus verwachten maar op deze 5de mei, werelddag van pulmonale hypertensie, kunnen we ons niet langer inhouden om jullie reeds een sneak peek te geven!