PAHuman, een ebook over Pulmonale Arteriële Hypertensie

a5-dutch-pahuman-advert-v4-29-09-16_webActelion Pharmaceuticals ltd lanceerde recentelijk hun ebook ‘PAHuman’, een samenbundeling van informatie over Pulmonale Arteriële Hypertensie (PAH) met oa informatie over de ziekte, de procedure van diagnose, beschikbare behandelingen en de impact die het kan hebben op het leven van iemand bij wie PAH is vastgesteld.* Ook wij als patiëntenvereniging en het UZ van Leuven werkten mee aan de ontwikkeling van het ebook. In de filmpjes kan u oa Professor Delcroix en Professor Belge herkennen, onze voorzitter Hendrik Ramaker en patiënt en medewerker Joris Bekaert.

Een aanrader om te bezoeken of als hulpmiddel om aan anderen te laten zien wat pulmonale hypertensie is.

Bezoek het ebook op www.pahuman.be

*info Disclaimer PHHuman