Kerstmarkt Torhout

2016_KerstmarktTorhout005

Al enkele dagen een triestig weertje. Koud, regen, maar volgens onze weerman zou het de dag van de kerstmarkt zonniger, droger maar ook kouder worden. Tezamen met vzw D-Noizz (een vzw die klank en licht en dj’s verhuurd) stonden we al om 10u paraat om ons kerstkraam aan te kleden. Langs de ene zijde werd de klankinstalatie geïnstalleerd, langs de andere zijde een informatiestand over P.H. met oa onze spirometer om de longinhoud te meten. Het geheel werd nog aangekleed met de nodige verlichting en drank en wafels werden aangevoerd. Mede door het goede weer, een ander locatie van de kraampjes en een lichtspektakel op het stadhuis bij duisternis werd een massa mensen verwacht. Alles liep zoals gehoopt, lekker sfeertje, veel volk, een goede verkoop en veel interesse aan onze blaasstand. De avond viel en de vele mensen genoten van het prachtig lichtspektakel. Daarna begon de markt leeg te lopen. Net op tijd want bijna alle wafels en drank waren uitverkocht. We hadden goed gewerkt en waren toe aan een warme maaltijd in hotel/restaurant “De Beiaard”, één van onze sponsors. Daar werd nog gezellig nagepraat met al onze medewerkers. We danken vooral al onze vrijwillige medewerkers, aanwezige patiënten en vzw D-Noizz voor het welslagen van deze mooie dag.

Conny & Roland

//2016.ph-vzw.be/#!album-27