Tom's Ronde van Vlaanderen for Life

sponsor Ride for Life

Terwijl wij nog nagenieten van de warme acties van Music For Life 2016 zijn er al mensen die plannen smeden voor de volgende editie. Tom Van Vlierberghe, aka ‘Vlierke‘, begint het jaar met wel een heel ambitieus voornemen; het rijden van de Ronde Van Vlaanderen! Hiermee koppelt hij een persoonlijke uitdaging aan het verzamelen van fondsen voor het goede doel. Op zaterdag 1 april is het zover, dan liggen de 230km doorheen het Vlaamse, helaas niet zo vlakke, land op hem te wachten.

We wensen Tom veel goede moed en staan paraat om voor hem te supporteren op zijn weg naar de eindmeet!

Hierbij de oproep van Tom, deel gerust verder:

Beste familie, vrienden, sympathisanten

Zoals ondertussen wellicht bekend, rij ik op zaterdag 1 april a.s. de Cyclo Ronde van Vlaanderen (volledige afstand, 230 km) van Antwerpen naar Oudenaarde.

Geen woorden maar daden, in mijn zoektocht naar nieuwe acties voor het goede doel. Ik heb er niet lang moeten over nadenken, op Kerstdag schreef ik me in.

Ik doe dat volledig in het teken van mijn eerste actie in 2017 voor Music for Life, voor het goede doel waar ik de afgelopen 3 jaar ook reeds actie voor ondernam: vzw Pulmonale Hypertensie.

Ik zoek voor de volledige afstand sponsors en hoop op die manier een fantastisch mooi bedrag bijeen te fietsen voor het goede doel.

Voor zij die reeds een bedrag overgeschreven hebben op de speciaal daarvoor geopende rekening: DIKKE MERCI!!!
Voor zij die dat nog plannen te doen: alvast ook een DIKKE MERCI!!!

Aan allen die me willen helpen om het “woord” te verspreiden: stuur deze mail (met bijlagen aub) gerust door naar jullie familie, vrienden, kennissen, … desnoods naar gans jullie mailbestand. Maakt niet uit. Ook dan: DIKKE MERCI!!!

Hoe meer mensen ik kan bereiken, hoe groter de kans dat ik een fantastisch bedrag kan bijeen fietsen.

Voor zij die eraan twijfelen of ik aan het trainen ben: ja hoor. Ik tracht de beschikbare tijd zo goed mogelijk te gebruiken om zoveel mogelijk te trainen. De rollen hebben al meer dan hun dienst bewezen hoor.
Voor wie twijfelt aan mijn goede trainingsvoornemens: ik post geregeld iets op mijn speciaal daarvoor gemaakte Facebookpagina, volg me gerust op: https://www.facebook.com/Vlierkeforlife/?ref=bookmarks

reclame Ride for Life

Ik dank jullie alvast voor de medewerking, op gelijk welke manier.

Sportieve groeten,
Tom

Vlierke - Tom Van Vlierberghe KLEUR

Met dank aan Mario De Koninck (alias AAaRGh, huiscartoonist van o.a. Deze Week Gent en auteur van de mooie strips van Familie De Koninck) voor de mooie cartoon.