Zaterdagmarkt Eisden

Zaterdagmarkt Eisden

Johan en Heidi uit Opgrimbie, die ook instonden voor de spaarpotactie via Music for Life hadden er voor gezorgd dat we op 17 december met onze infostand aanwezig konden zijn op de zaterdagsmarkt in Eisden (Limburg).

Om 8 uur in de morgen waren we niettegenstaande de koude al druk in de weer om onze stand op te stellen. Naast onze informatie en fotostand hadden we ook een hometrainer, waarop de mensen konden fietsen met een rietje in de mond zodat ze konden aanvoelen hoe het is om in het dagelijkse leven om te gaan met ademnood. Na de fietsproef konden ze hun longinhoud laten meten.

Niettegenstaande de wat mindere opkomst van marktkramers en ook bezoekers was er toch redelijk wat interesse. Al bij al was het een geslaagde en aangename morgen en hebben we toch heel wat mensen kunnen laten aanvoelen hoe het is te leven met P.H.

Onze dank gaat uit naar Johan en Heidi voor hun initiatief alsook naar een vriendin van Heidi, die op de stand juweeltjes verkocht en de helft van de opbrengst schonk aan de vereniging.

Een evenement die zeker voor herhaling vatbaar is!

Roland & Conny

//2016.ph-vzw.be/#!album-28