Music For Life 2017

December komt er aan en sinds enkele jaren betekent dit dat de temperaturen stijgen richting warmste week van Studio Brussel. Toen we ons enkele jaren geleden registreerden als goed doel hadden we nooit gedacht dat deze warmste week zo belangrijk zou worden voor onze vereniging. Met wederkerende verbazing kijken we elk jaar opnieuw naar het lijstje acties die voor onze vereniging worden geregistreerd, dit jaar zijn het er (op moment van schrijven) reeds 10! Van een snoepjesverkoop, over kerstballen haken, warme chocolademelk verkopen, een winterbar(ecue), stappen, trappen en spelen tot een heus wielerpeloton dat zich op 23 december van Amsterdam naar Wachtebeke zal verplaatsen… we kunnen alleen maar warm worden van zoveel inzet!

Niet alleen brengt het een aardig centje in het laatje, centjes die we heel goed kunnen gebruiken voor het ondersteunen van het broodnodige wetenschappelijk onderzoek naar pulmonale hypertensie maar zien we ook in de statistieken van onze sociale media en website een duidelijke bezoekerspiek in de maand december! En dan hebben we het nog niet over de mondelinge verspreiding van de kennis over pulmonale hypertensie. Waarmee we dus zomaar eventjes twee basisdoelen van onze vereniging aan bod zien komen: de ziekte meer bekendheid geven en fondsen werven voor wetenschappelijk onderzoek.

Dank aan iedereen die zich hiervoor inzet en Studio Brussel om de motor te zijn van zovele goede doelen in Vlaanderen!

Wil je ook je steentje bijdragen? Neem dan es een kijkje op de pagina van de warmste week, misschien gaat er wel een actie tvv van onze vereniging door in uw buurt, wie graag snoepjes lust kan deze bekomen bij één van onze medewerkers en een actie registreren mag natuurlijk ook nog altijd 😉