U rijdt toch ook?

De warmste rit van Amsterdam naar Wachtebeke

 

Amsterdam, wondermooie stad van grachten, tulpen, Anne Frank, Johan Cruyff, het Van Gogh Museum, Carré, de Jordaan en André Hazes, de coffeeshops en zoveel meer.

Van hieruit start op zaterdag 23 december a.s. onze rit van De Warmste Week naar Wachtebeke. Momenteel zijn we met een 10-tal renners die op vrijdag 22 december a.s. naar Amsterdam zullen trekken om er na een deugddoende nachtrust ’s morgens heel vroeg aan te zetten voor een rit van meer dan 200 km naar Provinciaal Domein Puyenbroeck alwaar onder andere Eva De Roo ons met open armen zal ontvangen en warm welkom heten.

Hopelijk komen we in Wachtebeke met een heus Pulmonale Peloton toe. Want er zijn ook heel wat fietsers die een laatste stuk van ons traject willen meefietsen. Verzamelen geblazen op het parkeerterrein van de veerdienst aan Breskens. Daar zullen wij – de lange afstandsrijders – met de boot uit Vlissingen aanmeren om vanuit Breskens dan Zeeland vaarwel te zeggen. Wij duimen dat we vanuit Breskens een heus peloton wielervrienden mogen toevoegen voor het laatste stukje van de rit.

En dan met z’n allen richting Wachtebeke. Daar zullen er ook heel wat sympathisanten van vzw Pulmonale Hypertensie, familie en vrienden ons opwachten. Eens aangekomen zouden we natuurlijk heel graag aan het grote publiek onze opgehaalde som bekend maken. Want er is niet alleen deze rit. In april was er nog mijn project van de Ronde van Vlaanderen en ondertussen verkopen we ook nog snoepjes voor De Warmste Week. Het kan niet op.

Heb jij interesse? Of ken je sportievelingen die het zouden zien zitten om een laatste stuk van het traject met ons mee te rijden? Maak ze warm…voor deze warme actie.

Wie met ons meerijdt, kan familie/vrienden/kennissen vragen om zich wat te laten sponsoren. Wie niet meerijdt, kan uiteraard ook een financiële bijdrage doen voor onze actie. Alle hulp voor vzw Pulmonale Hypertensie in het kader van De Warmste Week is welkom: rekening “Vlierke for Life”, BE60 8901 4418 4770.

Hoe meer geld we kunnen ophalen, hoe meer wetenschappelijk onderzoek er kan gebeuren om deze aandoening verder te bestrijden. Dat kan niet alleen levens redden, maar ook de levenskwaliteit van de patiënten alleen maar ten goede komen. En daarom organiseren we evidente en minder evidente acties. Omdat we een beetje gek zijn van De Warmste Week…

Vlierke

(originele post: https://vlierke.wordpress.com/2017/11/20/u-rijdt-toch-ook/)

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail