Steun Patiëntenvereniging pulmonale hypertensie vzw: registreer je voor 24 december op het provinciale belastingportaal van de provincie Antwerpen

OPROEP AAN ALLE INWONERS VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN:

De provincie Antwerpen koos onze vereniging als begunstigde voor hun Music for Life actie!!! Voor iedereen die zich voor 24 december registreert op het online belastingportaal, schenkt de provincie 25 cent aan Music for Life. Voor wie kiest voor Doccle, is dit bedrag zelfs 1 euro. Dit online belastingportaal betekent een enorme kostenbesparing en efficiëntie in de werking van het provinciebestuur. Daarom geeft de provincie een deel van de uitgespaarde kosten aan het goede doel. Bovendien vaart ons milieu er wel bij. 650.000 gezinnen uit de provincie Antwerpen kunnen deelnemen aan deze actie én reken maar eens uit, dat kan veel geld opbrengen.

Een registratie neemt slechts 3 minuten in beslag. Je kan kiezen om je provinciale belastingbrief vanaf 2018 via e-mail, Doccle of Zoomit te ontvangen. Waar wacht je nog op? Registreer je nu op: http://belastingen.provincieantwerpen.be

 

Registreren duurt 3 minuten en doe je zo:

  • Stap 1 : hou je eID, je paswoord van eID en kaartlezer bij de hand.  Heb je dat niet, dan kan je ook werken met een token.
  • Stap 2: surf naar: https://belastingen.provincieantwerpen.be
  • Stap 3: klik op registreren en meld je aan met je eID of token.
  • Stap 4: je persoonsgegevens worden automatisch opgehaald. Vul je e-mailadres in en kies de manier waarop jij je belastingbrief wil ontvangen in 2018: via mail, Doccle of Zoomit.
  • Stap 5: Klaar! Je krijgt een mail met de bevestiging en kan altijd je keuze aanpassen. Vanaf 2018 ontvang jij je belastingbrief online.

Hierbij een link naar een kort instructiefilmpje:

Wij danken de Provincie Antwerpen​ om onze vereniging uit te kiezen als als één van de 25 goede doelen die zij hiermee ondersteunen!

https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/online-belastingportaal-provincie-antwerpen-0

https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/belastingbrief-provincie-antwerpen-via-doccle-2

PersberichtMusicForLife_belastingportaal