PAHuman Dagboek

Kennen jullie de PAH Diary al? Naast een handige agenda is er ook plaats om dagelijkse gegevens in verband met je ziekte en behandeling bij te houden. Je kan er zowel je doktersafspraken in bijhouden, dagelijkse gevoelens en bezorgdheden in kwijt als lijstjes opstellen van zaken die je bij een volgende doktersafspraak wil bespreken. Elke week is voorzien van een handige tip. Het dagboek is gemaakt in samenwerking met patiënten wereldwijd en is gefinancierd door Actelion Pharmaceuticals Ltd.

Op het YouTube kanaal van PHA Europe kan je enkele getuigenissen vinden van patiënten over hun ervaring met het dagboek.

Wil je ook een exemplaar? Stuur ons een mailtje op info@ph-vzw.be met de vermelding van de gewenste kleur (oranje of paars) en we sturen je een exemplaar op (zolang de voorraad strekt).

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail