Race Across Italy: Racing for Pulmonary Hypertension

flyer RAI

Op 28 april neemt Tommy Vansteenkiste deel aan Race Across Italy “Adriatico-Tirreno-Adriatico”, een World Ultracycling Cup race die drie Italiaanse regio’s doorkruist, tweemaal over de Apennijnen trekt en zowel de Tyrreense als de Adriatische zee aanraakt. Het traject is 775 km lang over 10.000 hoogtemeters met start en aankomst in Silvi. Op zaterdag 31 maart doet hij alvast een trainingsrit van 229km doorheen het Vlaamse Land met een deelname aan de Ronde Van Vlaanderen.

Tommy rijdt deze ultrarace om aandacht te vragen voor pulmonale hypertensie en fondsen te verzamelen voor het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte in het kader van Music For Life 2018. De actie steunen kan via de site: https://www.teamphab.org/doneer/

Meer informatie kan je terugvinden op de site van Tommy en je kan hem ook volgen op de sociale media: facebook, Twitter, Instagram

 

 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail