Vrijwilligers gezocht!

Onze vereniging groeit!

Momenteel zijn er 326 leden waarvan 237 patiënten. Dit betekent dat we zowat de helft van het geschatte aantal patiënten in België bereiken, wat overeenkomt met het merendeel van de patiënten in het Vlaamse landsdeel. En daar kunnen we alleen maar blij om zijn!

Maar een groeiende vereniging betekend ook meer werk. En daarom zijn we op zoek naar mensen die een handje willen toesteken. We zijn zowel op zoek naar mensen die zich willen engageren als vaste medewerker als mensen die occasioneel een handje willen toesteken.

Heb je zin om te helpen bij één of meerdere van de volgende taken als occasionele hulp?

 • Hulp bij activiteiten, m.n. klaarzetten van de locatie, helpen tijdens het verloop van de
  activiteit, opruimen van de locatie, …
 • Hulp bij awareness acties, m.n. onze stand bemannen, mensen te woord staan, uitleg
  geven over pulmonale hypertensie, de blaasstand bemannen, flyers uitdelen, …
 • Schrijven van artikels voor onze nieuwsbrief of tijdschrift, b.v. een verslagje van een
  activiteit die je bijgewoond hebt, je verhaal, een ervaring of informatie neerpennen die
  je graag wil delen met lotgenoten, …

Of heb je zin om ons vast team te versterken? Graag! Om de 6 weken komen we samen in het UZ van Leuven voor onze vergaderingen (met een pauze in de zomervakantie). We zijn o.m. dringend op zoek naar een verantwoordelijke voor de provincie Vlaams Brabant en Brussel.

Contacteer vrijblijvend één van onze medewerkers voor meer informatie, schrijf een mailtje naar info@ph-vzw.be of contacteer ons telefonisch via Wendy Vansteenkiste: 0473 43 62 38 of Roland Loose: 0486 61 01 24.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail