Michiel rijdt de Tour de Mont Blanc voor pulmonale hypertensie!

call for action michiel

Op 21 juli rijdt Michiel Bogaert de Le Tour du Mont Blanc in Zwitserland. Een eendagswedstrijd van 330km en maar liefst 8000 hoogtemeters! Het wordt omschreven als ‘The world’s toughest one day bike race’.

Michiel is een software developer uit Landskouter met een voorliefde voor fietsen. Hij reed reeds verschilllende cyclo’s (Ronde van Vlaanderen, Luik Bastenaken Luik, Grand Fondo Stelvio,..) om zijn grenzen aftasten.

Tijdens Luik-Bastenaken-Luik bleef het verhaal van Tommy en Pulmonale Hypertensie hangen. Hij besloot om zijn grootste uitdaging dit jaar te koppelen aan het goede doel en te rijden voor pulmonale hypertensie.

Steun deze warme actie in het kader van De Warmste Week tvv van Pulmonale Hypertensie vzw op het rekeningnummer:
IBAN BE55 3770 9391 6144
BIC/SWIFT BBRUBEBB
Of ga naar de site van Team PH Belgium -> https://www.teamphbelgium.org/donate/ 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail