Een warme oproep van onze meter en peter

hilde en koen

Met het einde van het jaar in zicht komen komt ook Music For Life van Studio Brussel weer in de aandacht. Sinds enkele jaren een drukke periode voor menig vereniging en hun omgeving. Het is dan ook een droomformule waar vele kleine verenigingen van kunnen meegenieten. Voor ons betekende de omschakeling naar deze formule dat we centen konden verzamelen voor het broodnodige wetenschappelijk onderzoek naar pulmonale hypertensie. Vorig jaar konden we maar liefst 20.000€ ophalen via deze weg! En ook dit jaar hopen we met jullie hulp een steentje te kunnen bijdragen aan het onderzoek dat het leven en de levenskwaliteit van de patiënten moet verbeteren. Onze meter Hilde Heijnen en kersverse peter Koen De Poorter doen alvast een warme oproep om een actie te organiseren voor onze vereniging.

>> REGISTREER JE ACTIE / SCHRIJF JE IN VOOR DE WARMATHON <<

 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail