1€ per week voor het wetenschappelijk onderzoek naar pulmonale hypertensie

impact 1 euro

“Wij staan er niet bij stil om zonder problemen een trap op te lopen. Wij vinden het normaal om de fiets te nemen en boodschappen te doen of een sportief fietstochtje te maken. Wij vinden het fijn om eens stevig in een bos te gaan stappen, een frisse neus te halen. Enzovoort. Maar dat zijn helaas allemaal zaken waar patiënten die aan pulmonale lijden alleen maar kunnen van dromen.

Laten we dus massaal een simpel gebaar stellen en elke week één euro opzij leggen voor vzw Pulmonale Hypertensie, om zo een wereld van verschil te maken voor zij die lijden aan deze ziekte.”

Lees de volledige tekst op de blog van Vlierke

Lees ook ‘2019, Het jaar van de lucht…’

Terwijl we nog volop nagenieten van de warme acties voor Music for Life 2018, is Vlierke (aka Tom Van Vlierberghe) al plannen aan het smeden voor een volgende editie. En hij voegt meteen de daden bij het woord en doet een beroep op het krachtige instrument dat sociale media heet om zoveel mogelijk mensen aan te zetten om deel te nemen aan deze mooie actie!

Doen jullie mee? Probeer dan zoveel mogelijk mensen aan te spreken om in 2019 1€/week te schenken voor het wetenschappelijk onderzoek naar pulmonale hypertensie!

Waarom? Omdat we meer kennis nodig hebben om deze wrede ziekte te leren beheersen en hopelijk ooit te kunnen genezen!

1 euro actie

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail