PH Human agenda 2019

phuman diary

Ook dit jaar heeft Actelion een agenda op maat van de patiënt verspreid onder de Europese Patiëntenverenigingen. Dit jaar werden, op aanraden van de feedback van patiënten enkele verbeteringen aangebracht.

Zo is er een zone waar je parameters kan bijhouden zoals hartslag, gewicht, oedeem, kortademigheid, duizeligheid en energie. De behandelingspagina’s zijn verbeterd en uitgebreid zodat je kan noteren waarom een behandeling is opgestart en wanneer deze begon en/of beëindigd werd. Het formaat is aangepast, de agenda is nu iets compacter zodat hij gemakkelijker kan meegenomen worden. Zoals gewoonlijk zijn er ook pagina’s voorzien om, ter voorbereiding van een consultatie, de vragen voor je behandelende arts op te verzamelen en is elke week voorzien van een quote of tip van medepatiënten. Binnenkort wordt ook de PH Human app verwacht waar je al deze zaken ook via je smartphone zal kunnen bijhouden.

Wil je graag ook een exemplaar? Stuur dan een mailtje naar info@ph-vzw.be met de vermelding van de gewenste kleur: blauw, paars, groen of geel en het adres waar we de agenda heen mogen sturen.

phuman diary

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail