Oproep: mensen gezocht die op de foto willen voor PH!

camera

We zijn allemaal mensen met een eigen leven, achtergrond, opleiding en vangnet. Maar iets verbindt ons, het feit dat je op deze site langskomt of onze nieuwsbrief ontvangt wil zeggen dat je ergens in aanraking kwam met pulmonale hypertensie. Of je nu zelf ziek bent, iemand uit je omgeving of je zorgt, al dan niet professioneel, voor mensen met PH, de ziekte verbindt levens die zonder dat (ongelukkig) toeval misschien niet met elkaar in aanraking zouden zijn gekomen.

Deze verbondenheid en het feit dat er achter deze connectie met PH ook mensen schuil gaan zouden we graag in beeld brengen en dit onder de vorm van een kalender. Daarom zijn we op zoek naar mensen die op de foto willen, of je connectie met PH nu professioneel is (dokter, verpleegkundige, kinesist, sociaal assistent,…) of eerder persoonlijk is (patiënt, partner, ouder, mantelzorger,…).

Zie je het zitten om mee te werken aan dit project of hoor je er graag meer over? Neem dan contact op met Chris Vanaken (0498 29 95 48) of Wendy Vansteenkiste (0473 43 62 38) of via info@ph-vzw.be.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail