MyBEnefits, de app die je voordelen bundelt

mybenefits

Wanneer je een sociaal statuut hebt, toegekend door de overheid, zoals een verminderde zelfredzaamheid of verminderd verdienvermogen, heb je soms recht op een aantal voordelen, ook bij bv musea, pretparken, enz… Maar vaak moet je dat voordeel op voorhand aanvragen en bewijzen. Om dat proces makkelijker te maken, heeft de overheid nu een app ontwikkeld, MyBEnefits (voorlopig enkel beschikbaar voor Android via google play). Hierbij heb je je attest steeds bij je. Mensen die geen Android telefoon ter beschikking hebben, kunnen de attesten ook via het web terugvinden op de site van MyBEnefits. Inloggen doe je via de e-ID, itsme of een tijdelijke code.

Meer info kan je vinden op de site van de federale overheid.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail