Info campagne UZ Leuven Gasthuisberg

Info campagne pulmonale hypertensie UZ Leuven Gasthuisberg

De awareness campagnes rond de Werelddag voor pulmonale hypertensie werd afgesloten in het UZ van Leuven. Hier vatten we post aan de bibliotheek, vlak aan de personeelscafetaria. De hometrainer waarop men, door het gebruik van een masker en gewichten rond de benen, kon ervaren hoe een patiënt met pulmonale hypertensie zich voelt bij alledaagse verplaatsingen, liet veel indruk na. Er werden flyers uitgedeeld met info over pulmonale hypertensie en buttons, die men kon dragen op de werkkledij. De actie was een groot succes!

Met dank aan de diensten van het UZ Leuven en Actelion voor de ondersteuning en samenwerking.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail