PHuman Agenda 2020

PHuman Diary

Ook dit jaar heeft Actelion een agenda op maat van de patiënt verspreid onder de Europese Patiëntenverenigingen. Op aanraden van de feedback van patiënten  werden opnieuw enkele verbeteringen aangebracht.

Zo is de zone waar je parameters kan bijhouden zoals hartslag, gewicht, oedeem, kortademigheid, duizeligheid en energie uitgebreid met de INR-waarde en bloeddruk. Zoals gewoonlijk zijn er ook pagina’s voorzien om, ter voorbereiding van een consultatie, de vragen voor je behandelende arts op te verzamelen en is elke week voorzien van een quote of tip van medepatiënten. Voor wie het liever digitaal heeft, of als aanvulling, is er ook de PH Human app waar je al deze zaken ook via je smartphone zal kunnen bijhouden.

Wil je graag ook een exemplaar? Stuur dan een mailtje naar info@ph-vzw.be met de vermelding van de gewenste kleur: blauw, paars, groen of geel en het adres waar we de agenda heen mogen sturen.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail