Hulp gezocht voor Origami-bloementapijt om aandacht te vragen voor zeldzame ziekten!

RDD 2020 Flyer

Op 29 februari is het Rare Disease Day, op die dag vragen we aandacht voor alle zeldzame ziekten , zoals Pulmonale Hypertensie. RaDiOrg, de koepelvereniging voor zeldzame ziekten in België, roept op om origami edelweiss bloemen te vouwen om een mega bloementapijt te vormen in de Koninklijke Sint-Hubertusgallerijen in Brussel.

“De edelweiss symboliseert zeldzaamheid. Het tapijt zal symbool staan voor de grote gemeenschap van patiënten met een zeldzame ziekte, de omvang van de uitdagingen waarmee hun aandoening hen confronteert, en de solidariteit die deze internationale campagnedag kenmerkt.”

Helpen jullie mee? Via de site www.radiorg.be kan je de (video/foto) tutorial en de inzamelpunten terugvinden!

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail