Nieuw bestuur

Voorzitsters PH-vzw

Beste,

Het laatste jaar was het wat stil vanuit onze vereniging maar daar hopen we binnenkort verandering in te brengen.

Veranderingen hebben we het laatste jaar helaas meer gehad dan ons lief was, met onder meer het overlijden van onze penningmeester Conny Verhoye. Ze was een drijvende kracht achter de vereniging en een standvastige zekerheid. Na haar overlijden gaf ook Roland Loose, onze secretaris en man van Conny, aan zijn functie ter beschikking te willen stellen. We zijn uitermate dankbaar voor wat deze beide personen, die mee aan de wieg stonden van onze vereniging, gedaan hebben in de afgelopen 20 jaar!
Gezien ook Wim Colle eerder dit jaar zijn functie als voorzitter omwille van gezondheidsredenen ter beschikking had gesteld dienden we als vereniging op zoek te gaan naar een quasi volledig nieuw bestuur.

Bij deze stellen we u graag het nieuwe bestuur en de ploeg van werkende leden voor!
Wij, Wendy en An, nemen vanaf nu het voorzitter- en ondervoorzitterschap voor onze rekening, bijgestaan door penningmeester Erik, secretaris Chris en een fantastische groep van werkende leden! Met goede moed en veel goesting zijn we reeds enkele maanden, weliswaar achter de schermen, hard aan het werk om jullie binnenkort terug te verwelkomen op één van onze activiteiten, digitaal of wie weet wel fysiek van zodra de omstandigheden dat terug toelaten.

We hopen binnenkort meer van jullie te horen en aarzel zeker niet om ons te contacteren mochten er vragen of suggesties zijn!

Met vriendelijke groeten,

Wendy en An

De nieuwe groep van werkende leden en bestuur

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail