Webinar: Intimacy, family planning and PH

webinar intimiteit
Wanneer:
22/08/2019 @ 17:00 – 18:00
2019-08-22T17:00:00+02:00
2019-08-22T18:00:00+02:00
Waar:
Online
Contact:
Actelion Patient Advocacy

PAS OP: GEWIJZIGDE DATUM

de webinar gaat door op DONDERDAG 22 AUGUSTUS ipv maandag 19 augustus

Wie interesse heeft kan op donderdag 22 augustus deelnemen aan een webinar rond intimiteit en gezinsplanning met pulmonale hypertensie. Dit is de eerste aflevering van de zelfmanagement webinarserie van dit jaar, die de mensen met PH uitnodigt om deel te nemen (nieuw voor 2019). Deze aflevering zal zich richten op best praktijk om mensen met PH te helpen gesprekken te voeren met hun gezondheidsteam over intimiteit en gezinsplanning. Let op, dit zal geen forum zijn om behandelingen te bespreken en er zal geen medisch advies voor individuen worden gegeven als onderdeel van deze activiteit.

Dit educatieve en discursieve online webinar zal worden gehouden op donderdag 22 augustus om 17:00 uur CEST. De webinar (in het Engels) duurt een uur en omvat volgende topics:

webinarHoe kan je deelnemen?

Stuur een mailtje naar het team van Four Health Communications: Actelion-PatientAdvocacy@fourhealthcommunications.com met de vermelding van het mailadres waarop je de uitnodiging voor de webinar en de details om deel te nemen wil ontvangen.

Voor wie het niet lukt om de live discussie bij te wonen, er zal een korte podcast met de presentatie van de gastspreker en een schriftelijke samenvatting van de belangrijkste leerervaringen worden gemaakt en gehost op de PH Human website: https://www.ph-human.com/self-management.

Afbeelding van Tú Anh via Pixabay

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail
Posted in:
Articles by
Published: